Етнички заедници

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform-7.x-4.19/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(8 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort ascendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
„ФОРУМ НА БОШЊАЦИТЕ“view Етнички заедници
Центар за развој на општеството Милениумview Етнички заедници
Профицио-мултиетничка толеранција преку економски просперитетview Етнички заедници
Здружение Мултиетникумview Етнички заедници
Здружение Мировна акцијаview Етнички заедници
Заедница на Срби во Македонијаview Етнички заедници
ЗПХ ИНТЕГРА НАУview Етнички заедници
Бошњачки национални советview Етнички заедници