Култура

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform-7.x-4.19/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(48 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Здружение за културни иницијативи и мегународна соработка ,,Кантакузина,,-Конче view Култура
Здружение за наука,култура и литература,,Златно перо‘‘-Битолаview Култура
Здружение за научно истражувачки работи МАД Македонско археолошко друштво Скопје view Култура
Здружение за независни инцијативи „ЦНГИ“ Кратовоview Култура
Здружение за развој и едукација на културата и уметноста ФУСНОТА Скопјеview Култура
Здружение за уметност, култура и заштита на културно наследство, Ризница, Кумановоview Култура
Здружение за фолклор и култура ФА КОЧАНИview Култура
Здружение на Македонците по потекло од Албанија СОНЦЕ Скопјеview Култура
Здружение на граѓани за култура и уметност АН-БЛОК Скопје view Култура
Здружение на граѓани за мотивација и развој на комуникации Дијалог Скопјеview Култура
Здружение на роднокрајни автори ПИЈАНЕЧКИ ГЛАС Делчевоview Култура
Здружение „Разбој“ - Велесview Култура
Здужение фолкорна група КОПАЧКА с. Драмче, Делчевоview Култура
КУД ИЛИНДЕН БИТОЛАview Култура
Културно Уметничко Друштво Танец од Миравциview Култура
Културно уметничко друштво ,,Дримкол“view Култура
Мултикултураview Култура
НВО МАГ – култура и искуство - Скопје view Култура
Сојуз на композиторите на Македонија - СОКОМview Култура
Стрип центар на Македонија - Велесview Култура

Pages