Култура

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform-7.x-4.19/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(52 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕsort descending
Здружение за научно истражувачки работи МАД Македонско археолошко друштво Скопје view Култура
Фондација за унапредување и промоција на културните вредности „Славко Јаневски“view Култура
Здружение за истражување на македонската историја АРХЕО ЦЕНТАР од Битолаview Култура
Матица на иселениците од Македонијаview Култура
Фото сојуз на Македонијаview Култура
Унија на македонски професионални асоцијации во креативните индустрии УМПАКИ Скопјеview Култура
Здружение на Македонците по потекло од Албанија СОНЦЕ Скопјеview Култура
Здружение за фолклор и култура ФА КОЧАНИview Култура
Здружение на роднокрајни автори ПИЈАНЕЧКИ ГЛАС Делчевоview Култура
УНИЈА ЗА КУЛТУРА НА ВЛАСИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА view Култура
Фолклорен Ансамбл „КИТКА“ – Истибања view Култура
ЗГ 22 НЕНТОРИview Култура
Фондација за културна и научна афирмација и презентација “Македонија презент“view Култура
Фондација Македоника view Култура
Здружение Ансамбл на народни игри и песни „Орце Николов“view Култура
Здружение за афирмација на културните вредности и заштита на културно наследство „ИНСТИТУТ ЗА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО“view Култура
Здружение за култура и развој на креативни индустрии КУЛТ - ТРАНЗЕНview Култура
Здружение за независни инцијативи „ЦНГИ“ Кратовоview Култура
Здужение фолкорна група КОПАЧКА с. Драмче, Делчевоview Култура
Здружение за наука,култура и литература,,Златно перо‘‘-Битолаview Култура

Pages