Jump to Navigation

Консултации за Предлог-Програмата за финансирање на програмските активности на здруженијата и фондациите за 2019 година

Одделението за соработка со невладини организации на Генералниот секретаријат на Владата на Република Македонија организира консултации со граѓанските организации за Предлог-програмата за финансирање на  програмските активности на здруженијата и фондациите за 2019 година, што ќе се одржат на 17.12.2018 година (понеделник) со почеток во 11:00 часот, во просториите на Граѓанскиот ресурсен центар (ул. Кирил и Методиј бр.50, Скопје).

Заинтересираните граѓански организации можат да го пријават своето присуство на nvosorabotka@gs.gov.mk, најдоцна до 14.12.2018 година. 

Писмени коментари на Предлог-програмата можат да се достават на nvosorabotka@gs.gov.mk до 17.12.2018 година.

 

ПРЕДЛОГ-ПРОГРАМА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА  ПРОГРАМСКИТЕ АКТИВНОСТИ НА ЗДРУЖЕНИЈАТА И ФОНДАЦИИТЕ ЗА 2019 ГОДИНА

ОДЛУКА ЗА УТВРДУВАЊЕ НА СТРАТЕШКИТЕ ПРИОРИТЕТИ НА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО 2019 ГОДИНА

АГЕНДА ЗА НАСТАНОТ

 


 

    Одделение за соработка со невладини организации

    на Генералниот секретаријат на Владата

 

    Бул: Илинден бр.2

   1000 Скопје, Република Северна Македонија

   Телефонски број: 02/3118022 локал 191 или 307

 

    nvosorabotka@gs.gov.mk

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 nvosorabotka.gov.mk

 

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат

без посебна дозвола со наведување на изворот.

Book | by Dr. Radut