Jump to Navigation

Дебата на тема Стратегијата креатор на овозможувачко опкружување за граѓанските организации

На 24-ти јануари со почеток во 10:00 часот, ќе се одржи јавна дебата на тема Стратегијата креатор на овозможувачко опкружување за граѓанските организации.

Целта на дебатата е презентирање на Стратегијата за соработка со и развој на граѓанскиот сектор 2018-2020 година како и динамиката на спроведување на истата. На дебатата ќе се дискутира и за улогата на Советот за соработка со и развој на граѓанскиот сектор при спроведувањето на Стратегијата, како и за поддршката која ја дава Европската Унија во развојот на граѓанското општество.

Дебатата ќе се одржи во просториите на Граѓанскиот ресурсен центар, кој се наоѓа на ул. Кирил и Методиј бр. 50 (спроти централната канцеларија на НЛБ Тутунска банка).

Вашето присуство можете да го потврдите на следниот линк најдоцна до 22 јануари.

 

Покана за учество Дебата:Стратегијата креатор на овозможувачко опкружување за граѓанските организации

Дневен ред за Дебата:Стратегијата креатор на овозможувачко опкружување за граѓанските организации 

    Одделение за соработка со невладини организации

    на Генералниот секретаријат на Владата

 

    Бул: Илинден бр.2

   1000 Скопје, Република Северна Македонија

   Телефонски број: 02/3118022 локал 191 или 307

 

    nvosorabotka@gs.gov.mk

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 nvosorabotka.gov.mk

 

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат

без посебна дозвола со наведување на изворот.

Book | by Dr. Radut