Lista e kandidatëve sipas numrit të votave të marra për anëtarë të Këshillit për Bashkëpunim dhe Zhvillim të Sektorit Civil dhe Thirrje Publike për Votim në fushat "Demokracia dhe Sundimi i Ligjit" dhe "Kultura"

#sort ascending User IP address Operations
There are no submissions for this form. View this form.