Lista e kandidatëve sipas numrit të votave të marra për anëtarë të Këshillit për bashkëpunim ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe sektorit civil

#sort ascending User IP address Operations
There are no submissions for this form. View this form.