Развој на граѓанското општество

Error message

Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform-7.x-4.19/webform/components/select.inc).
(11 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕsort descending
Асоцијација Иницијатива за социјална промена ИнСоК – Скопје view Развој на граѓанското општество
Фондација Отворено општество- Македонијаview Развој на граѓанското општество
Здружение за хумано-општествен развој „Проект Среќа“view Развој на граѓанското општество
Фондација Балканска мрежа за развој на граѓанско општествоview Развој на граѓанското општество
Здружение ВРЕДИТ ДА СИ ОД КИЧЕВОview Развој на граѓанското општество
Здружение за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА Скопјеview Развој на граѓанското општество
Здружение на креативни индивидуалци ,,НОВ БЛЕСОК“ Битолаview Развој на граѓанското општество
ПОДОБРА ИДНИНАview Развој на граѓанското општество
Крводарителско хуманитарно здружение ,,СВЕТЛОСТ – Б“, Штипview Развој на граѓанското општество
Здружение за неформално образование, животна средина и социо-културна едукација КАЛИДУС Битолаview Развој на граѓанското општество
Здружение на граѓани за демократија Тогетхер Мацедониа Битолаview Развој на граѓанското општество