Други

Error message

Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform-7.x-4.19/webform/components/select.inc).
(14 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
А.Б.А.Т. БАЛКАНИЈА - Скопје Балканска Асоцијација за Алтернативен Туризам – Балканија view Други
Г.З „Скопјанката Мајка Тереза“ Скопјеview Други
Европско движење Република Македонијаview Други
ЗГОР 25 МИНА с.Стојаково Богданциview Други
Здружение СВЕТ ЗА СИТЕ Скопјеview Други
Здружение за подобрување на опшествената состојба Лоотус Ј Њу Бигининг Битолаview Други
Здружение за промовирање и информирање во областа на одржливиот транспорт,мобилноста и заштита на зелената околина ЕУРОМОБИЛНOСТview Други
Здружение за промовирање на електрични возила ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТ Скопјеview Други
Здружение за умножување на слободни содржини ГЛАМ Македонијаview Други
Здружение на Јавни Службеници на Северна Македонија- Прилепview Други
Македонско здружение за заштита и спасување на планина и непристапен терен Асклeпиј - Скопјеview Други
Мозаик (градиме идни хоризонти)view Други
Фондација РЕГИОНАЛНА РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА НА ПЕЛАГОНИЈА-ПРЕДАview Други
Центар за помош и интегрирање на недоволно развиените и развиените подрачја во граѓанското општество Кичевоview Други