Други

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(18 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
А.Б.А.Т. БАЛКАНИЈА - Скопје Балканска Асоцијација за Алтернативен Туризам – Балканија view Други
Архус Центар, Скопјеview Други
Г.З „Скопјанката Мајка Тереза“ Скопјеview Други
Европско движење Република Македонијаview Други
ЗГОР 25 МИНА с.Стојаково Богданциview Други
Здружение СВЕТ ЗА СИТЕ Скопјеview Други
Здружение ЦЕНТАР ЗА ИНТЕГРИРАНА БЕЗБЕДНОСТ Скопјеview Други
Здружение за европска интеграција Европска гледна точка ЕГТ Битолаview Други
Здружение за подобрување на опшествената состојба Лоотус Ј Њу Бигининг Битолаview Други
Здружение за промовирање и информирање во областа на одржливиот транспорт,мобилноста и заштита на зелената околина ЕУРОМОБИЛНOСТview Други
Здружение за промовирање на електрични возила ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТ Скопјеview Други
Здружение за умножување на слободни содржини ГЛАМ Македонијаview Други
Здружение на Јавни Службеници на Северна Македонија- Прилепview Други
МАКЕДОНСКИ СПАСИТЕЛ Здружение за безбедност на вода и планинаview Други
Македонско здружение за заштита и спасување на планина и непристапен терен Асклeпиј - Скопјеview Други
Мозаик (градиме идни хоризонти)view Други
Фондација РЕГИОНАЛНА РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА НА ПЕЛАГОНИЈА-ПРЕДАview Други
Центар за помош и интегрирање на недоволно развиените и развиените подрачја во граѓанското општество Кичевоview Други