Jump to Navigation

Здравје и здравство

Error message

Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov/sites/all/modules/webform-7.x-4.19/webform/components/select.inc).
(10 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
БОРКА - за секој нов денview Здравје и здравство
Здружение ДОВЕРБА Скопјеview Здравје и здравство
Здружение ХОПС - Опции за здрав живот Скопјеview Здравје и здравство
Здружение на граѓани Асоцијација за Пулмонална хипертензија „Момент Плус“ - Гевгелијаview Здравје и здравство
Здружение на граѓани Зона Кавадарциview Здравје и здравство
Здружение на граѓани за ретки болести ЖИВОТ СО ПРЕДИЗВИЦИ Битолаview Здравје и здравство
Здружение на граѓани со коагулопатии ХЕМО - ВИЛ Илинден - Илинденview Здравје и здравство
Национална Алијанса за ретки болести на Република Македонија - Скопјеview Здравје и здравство
ХЕПА Македонија Национална организација за унапредување на здравјето со физичка активностview Здравје и здравство
Црвен крст на Република Македонијаview Здравје и здравство


 

    Одделение за соработка со невладини организации

    на Генералниот секретаријат на Владата

 

    Бул: Илинден бр.2

   1000 Скопје, Република Северна Македонија

   Телефонски број: 02/3118022 локал 191 или 307

 

    nvosorabotka@gs.gov.mk

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 nvosorabotka.gov.mk

 

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат

без посебна дозвола со наведување на изворот.

Webform_report | by Dr. Radut