Демократија, човекови права и владеење на правото

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(45 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Јунити развој Unity DevelopmentviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Јустина - СкопјеviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Асоцијација за корпоративна безбедност, владеење на право и човекови права Менаџер за корпоративна безбедност - СкопјеviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Вестминстер фондација за демократијаviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Граѓанска Асоцијација БитолаviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здруение на граѓани „ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА“ за давање на правна помош на дискриминирани лица-ВиницаviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение Новинари за човекови праваviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение Регионален центар за одржлив развој РЦОР КратовоviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение за демократија и подигнување на колективна свест ДВИЖЕЊЕ ВЕПРО СТРУГАviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение за истражување и развој на општеството ФОРУМ ПЛУС СкопјеviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение за истражување, анализи и развој ЗЕЛЕНА ЛУПА СкопјеviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение за критички пристап кон родот и сексуалноста „Субверзивен фронт“ СкопјеviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение за културен и медиумски активизам КВИР СКВЕР СкопјеviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение за општествена грижа и владеење на правото ”Урбано општество”viewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение за поддршка на идентификувани и потенцијални ранливи групи ЖРТВА ОхридviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение за посредување во медијација и медијатори МЕДИЈАТОР РС-СкопјеviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение за развој Центар за управување со промени viewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение на Јавни Службеници на Северна Македонија viewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение на Правници Роми – ЗПР Скопје viewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение на граѓани Медиа ПлусviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение на граѓани ПРАВЕДНИ И ПРОФЕСИОНАЛНИviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение на граѓани за социјален и мултикултурен развој Женска АлијансаviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Здружение на граѓани „Центар за граѓански комуникации“ Скопје viewДемократија, човекови права и владеење на правото
ИМПЕТУС Центар за интернет, развој и добро управување - Скопје viewДемократија, човекови права и владеење на правото
Иницијатива за европска перспектива - ИЕПviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Институт за добро управување и евроатлантски перспективиviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Институт за сигурносни студии и развојviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Интернет Хотлајн Провајдер МакедонијаviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Комитет за заштита на правата СкопјеviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Македонски центар за европско образованиеviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС)viewДемократија, човекови права и владеење на правото
Македонско здружение за заштита при работаviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Македонско здружение на млади правници МЗМП СкопјеviewДемократија, човекови права и владеење на правото
НВО ЈУСТИЦЕ КУМАНОВОviewДемократија, човекови права и владеење на правото
НВО Асоцијација за демократски развој на Ромите „Сонце“- ТетовоviewДемократија, човекови права и владеење на правото
НВО ПУЛСОТ НА ДЕМОКРАТИЈАТАviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Невладина организација КХАМ -ДелчевоviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Организација на жените „Кумановка“viewДемократија, човекови права и владеење на правото
Ромска Асоцијација за Жени и Млади-ЛУЛУДИviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Транспаренси Интернешнл-МакедонијаviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Фондација за демократија на Вестминстер (Westminster Foundation for Democracy)viewДемократија, човекови права и владеење на правото
Фондација за локален развој и демократија „Фокус“ - ВелесviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Хуманитарно добротворно здружение на Ромите Месечина ГостиварviewДемократија, човекови права и владеење на правото
ЦИВИЛ – Центар за слободаviewДемократија, човекови права и владеење на правото
Центар за ромска заедница “ДРОМ„- КумановоviewДемократија, човекови права и владеење на правото