Jump to Navigation

Етнички заедници

Error message

Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov/sites/all/modules/webform-7.x-4.19/webform/components/select.inc).
(5 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Заедница на Срби во Македонијаview Етнички заедници
Здружение Мировна акцијаview Етнички заедници
Профицио-мултиетничка толеранција преку економски просперитетview Етнички заедници
Центар за развој на општеството Милениумview Етнички заедници
„ФОРУМ НА БОШЊАЦИТЕ“view Етнички заедници


 

    Одделение за соработка со невладини организации

    на Генералниот секретаријат на Владата

 

    Бул: Илинден бр.2

   1000 Скопје, Република Северна Македонија

   Телефонски број: 02/3118022 локал 191 или 307

 

    nvosorabotka@gs.gov.mk

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 nvosorabotka.gov.mk

 

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат

без посебна дозвола со наведување на изворот.

Webform_report | by Dr. Radut