Jump to Navigation

Култура

Error message

Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov/sites/all/modules/webform-7.x-4.19/webform/components/select.inc).
(26 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
ЗЃ - КУЛТУРНА РИЗНИЦАview Култура
ЗГ 22 НЕНТОРИview Култура
Здружение Ансамбл на народни игри и песни „Орце Николов“view Култура
Здружение КУД „Гоце Делчев“ Делчевоview Култура
Здружение Мана Струмицаview Култура
Здружение за афирмација на културните вредности и заштита на културно наследство „ИНСТИТУТ ЗА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО“view Култура
Здружение за култура и развој на креативни индустрии КУЛТ - ТРАНЗЕНview Култура
Здружение за наука,култура и литература,,Златно перо‘‘-Битолаview Култура
Здружение за независни инцијативи „ЦНГИ“ Кратовоview Култура
Здружение за фолклор и култура ФА КОЧАНИview Култура
Здружение на Македонците по потекло од Албанија СОНЦЕ Скопјеview Култура
Здружение на граѓани за култура и уметност АН-БЛОК Скопје view Култура
Здружение на граѓани за мотивација и развој на комуникации Дијалог Скопјеview Култура
Здружение на роднокрајни автори ПИЈАНЕЧКИ ГЛАС Делчевоview Култура
Здружение „Разбој“ - Велесview Култура
Здужение фолкорна група КОПАЧКА с. Драмче, Делчевоview Култура
Културно уметничко друштво ,,Дримкол“view Култура
Мултикултураview Култура
НВО МАГ – култура и искуство - Скопје view Култура
Сојуз на композиторите на Македонија - СОКОМview Култура

Pages 

    Одделение за соработка со невладини организации

    на Генералниот секретаријат на Владата

 

    Бул: Илинден бр.2

   1000 Скопје, Република Северна Македонија

   Телефонски број: 02/3118022 локал 191 или 307

 

    nvosorabotka@gs.gov.mk

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 nvosorabotka.gov.mk

 

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат

без посебна дозвола со наведување на изворот.

Webform_report | by Dr. Radut