Култура

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform-7.x-4.19/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(48 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort ascendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Здружение на Македонците по потекло од Албанија СОНЦЕ Скопјеview Култура
Здружение за фолклор и култура ФА КОЧАНИview Култура
Здружение за уметност, култура и заштита на културно наследство, Ризница, Кумановоview Култура
Здружение за развој и едукација на културата и уметноста ФУСНОТА Скопјеview Култура
Здружение за независни инцијативи „ЦНГИ“ Кратовоview Култура
Здружение за научно истражувачки работи МАД Македонско археолошко друштво Скопје view Култура
Здружение за наука,култура и литература,,Златно перо‘‘-Битолаview Култура
Здружение за културни иницијативи и мегународна соработка ,,Кантакузина,,-Конче view Култура
Здружение за културна мотивација- КУЛТИВАТОР Скопјеview Култура
Здружение за културен и оддржлив развој Центар за Слобода и Култура АртФемview Култура
Здружение за култура и развој на креативни индустрии КУЛТ - ТРАНЗЕНview Култура
Здружение за култура АЛТЕРНАТИВЕН ТЕАТАР ОТПИШАНИ - Скопје view Култура
Здружение за колективно управување на правата на уметниците музички изведувачи и произведувачите на фонограми „ММИ Скопје“view Култура
Здружение за интердисциплинарни истражувања и практики во современата уметност СТУДИО ПРИВАТЕН ПРИНТ Скопје view Култура
Здружение за афирмација на културните вредности и заштита на културно наследство „ИНСТИТУТ ЗА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО“view Култура
Здружение ФИЛМСКА МЛАДИНА НА МАКЕДОНИЈАview Култура
Здружение Пламенка Трајковска – МКС, Скопјеview Култура
Здружение ПЕЛАЗГЕТ Тетово, Shoqata PELLAZGËT Tetovëview Култура
Здружение Мана Струмицаview Култура
Здружение МЛАДИНСКИ ФОРУМ ЗА СОРАБОТКА Скопјеview Култура

Pages