Жени и родови прашања

Error message

  • Notice: Undefined index: nid in _webform_select_options() (line 923 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform/webform/components/select.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _webform_report_sort() (line 1138 of /var/www/html/nvo_nov2/sites/all/modules/webform_report-7.x-1.0/webform_report/webform_report.inc).
(21 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Асоцијација за унапредување на статусот на жената во Македонија „Женска акција“ Радовишview Жени и родови прашања
ДЕРЈА - Организација на жените Турчинки во Република Македонијаview Жени и родови прашања
Женска граѓанска иницијатива АНТИКОview Жени и родови прашања
Женска граѓанска иницијатива „КЛЕА“view Жени и родови прашања
Здружениe на жени ПРЕСТИЖview Жени и родови прашања
Здружение Женски Форум Тетовоview Жени и родови прашања
Здружение Македонско женско лоби view Жени и родови прашања
Здружение граѓанска иницијатива на жени Свети Николеview Жени и родови прашања
Здружение за родова еднаквост Една Може!view Жени и родови прашања
Здружение на еднородителки семејства ДЕЛ ОД СИТЕ Битоаview Жени и родови прашања
Здружение на жени-менаџери ЕЛИТ Скопјеview Жени и родови прашања
Македонска Асоцијација за Движење и Интеграција - МАДИview Жени и родови прашања
Мултиетничко здружение за сеопфатен развој и интеграција АЛЕССА21view Жени и родови прашања
Мултиетничко здружение „Флоренс Најтингејл”view Жени и родови прашања
ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЖЕНИТЕ НА ПЕХЧЕВОview Жени и родови прашања
Организација на жени Визијаview Жени и родови прашања
Организација на жени Општина Велесview Жени и родови прашања
Организација на жени Радика view Жени и родови прашања
Организација на жени на Општина Битола - Битолаview Жени и родови прашања
Организација на жените на општина Свети Николеview Жени и родови прашања
Сојуз - Национален совет за родова рамноправностview Жени и родови прашања