Jump to Navigation

Образование и наука

(21 results) Download as CSV

ИМЕ НА ЗДРУЖЕНИЕsort descendingView LinkСЕКТОР НА ДЕЈСТВУВАЊЕ
Академска Регионална Асоцијација - АРАview Образование и наука
Асоцијација на Професионалци консултанти Подготвеност за Европа 2020 (РЕ2020)view Образование и наука
ГЕШТАЛТ ЦЕНТАР „Младен Костиќ“ АСПЕКТИ - Скопјеview Образование и наука
ЗДРУЖЕНИЕ НА МАТЕМАТИЧАРИ ОХРИДview Образование и наука
Здружение за дислексија АЈНШТАЈН Скопјеview Образование и наука
Здружение за едукација Ромски Центар - „РОМАНИСТАН“view Образование и наука
Здружение за напредно современо образование Волвокс - Битолаview Образование и наука
Здружение за развој на вредностите на обединетите нации СУНА Скопјеview Образование и наука
Здружение за развој на ромската заедница СУМНАЛview Образование и наука
Здружение на Роми „АВЕНА“view Образование и наука
Здружение на педагози и психолози Велесview Образование и наука
Здружение на просветни работници Велесview Образование и наука
МАКС – Македонска Асоцијација за квалитет во наставата по странски јазициview Образование и наука
Македонско Монтесори Здружениеview Образование и наука
Ромски културен и едукативен центар „Тернипе МК“ Делчевоview Образование и наука
Ромско хуманитарно здружение на жени „КНАМ“. view Образование и наука
Светска академија за карпеста уметностview Образование и наука
Сојуз на математичари на Македонија (СММ)view Образование и наука
Фондација за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор“ - Македонијаview Образование и наука
ХАЕМУС – центар за научно истражување и промоција на културатаview Образование и наука
ЦИСВ - Македонијаview Образование и наука


Одделение за соработка со невладини организации

на Генералниот секретаријат на Владата

Бул: Илинден бр.2

1000 Скопје, Република Мекедонија

Телефонски број: 02/3118022 локал 191 или 307

nvosorabotka@gs.gov.mk

Спроведување на стратегија

Финансиска поддршка

Предлози од граѓански сектор

Copyright © 2015 nvosorabotka.gov.mk

 

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат

без посебна дозвола со наведување на изворот.

Webform_report | by Dr. Radut